Faceți cunoștință cu Piano House

locul pe care dacă l-ați vizitat, cu siguranță veți reveni!

Poziționată în zona CENTRU a orașului Alba Iulia, PIANO HOUSE, situată în curtea familiei noastre, vă așteaptă în orice moment al zilei, oferindu-vă cazare într-o atmosferă liniștită, confortabilă și sigură.

PIANO HOUSE super-central a fost complet renovat în februarie 2022. Acest spațiu a fost creat cu dorința de a satisface toate cerințele oaspeților. Am investit multă dragoste și entuziasm și am lucrat cu un designer de interior profesionist pentru ca și tu să te simți ACASĂ.


Situată la 10 minute de mers pe jos de Cetatea Alba Carolina Piano House este foarte aproape de gara și autogara orașului, de supermarketuri, restaurante, farmacii, de Tribunalul Alba, Consiliul Local și Poliție, putând ajunge pe jos la acestea în cateva minute de plimbare relaxantă.


În apartamente există o politică - în interior NU SE FUMEAZĂ, dar puteți fuma, bea cafeaua de dimineață sau puteți savura un vin bun în serile călduroase în curtea pensiunii, într-o zonă amenajată special pentru recreere în aer liber.

Fiecare spațiu de cazare are loc de parcare în curte, iar accesul persoanelor în scaune cu rotile este facilitat, deoarece nu există scări la intrarea principală.
Aveți acces privat la întregul apartament și la dotările acestuia. Toate caracteristicile apartamentului sunt acolo pentru a vă bucura și a vă face sejurul de neuitat.

Dacă v-ați cazat o dată la noi, cu siguranță veți reveni!


REGULI DE ORDINE INTERNĂ:

Producerea oricărui zgomot, orice zarvă, ar duce la anularea rezervării, în consecință oaspeții fiind rugați să părăsească locația noastră, pierzând întreaga sumă plătită pentru rezervare.